таг: прекршила

„Црвена Јабука“ имале концерт, Брнабиќ најави казни и нови мерки

0
Салата Комбанк ги прекршила епидемиолошките мерки што се на сила во Србија и поради тоа најверојатно ќе биде казнета. Имено синоќа групата...