таг: Прекрасното

Како Божиќната ѕвезда да ви цвета преку цела година

0
Прекрасното божиќно цвеќе или Божиќна ѕвезда, како што популарно го нарекуваат, обично завршува во отпад по празниците бидејќи не знаеме како да ги...