таг: прекинуваат

И Јапонија го прекинува финансирањето на агенцијата на ОН за палестинските...

0
Јапонските власти денеска објавија дека го прекинуваат финансирањето на Агенцијата на ОН за палестински бегалци (УНРВА), поради израелските обвинувања дека некои нејзини вработени...