таг: прекината

Превентивно прекината работата на нуклеарната централа Кршко

0
Работата на нуклеарната централа Кршко превентивно ќе биде прекината поради истекување...

Европол: Прекинат синџир за шверцување мигранти

0
Во голема акција на полицијата на пет европски земји прекината е интерконтинентална криминална...