таг: преименуван

Анкета: Фејсбук најлоша компанија во светот за 2021 година

0
Технолошкиот гигант Фејсбук, неодамна преименуван во Мета е „најлошата компанија” во светот за 2021. Ова е утврдено по гласањето на повеќе од 1.500...