таг: предложија

Кина ја планира својата прва потрага по планети погодни за живот

0
Кинеските научници предложија вселенски проект за истражување на универзумот преку вселенски телескоп за да се откријат населиви планети слични на Земјата надвор од...

Холандската влада ги затвора училиштата поради ковид-19?

0
Виролозите во Холандија предложија продолжување на празниците во текот на Божиќ за да се забави...