таг: Предвидовме

Вакцините штитат околу 3-4 месеци, a со Омикрон сојот за 2...

0
По празниците предвидовме дека бројките енормно ќе растат. За вчера 45% од тестовите се позитивни, за овој регион, очекувано е овие 2 недели...

„Проекциите за првиот квартал се покажаа како реални, а не како...

0
Предвидовме буџет кој мислевме дека ќе ги следи економските прилики. Имаше многу дискусии дали тие бројки се реални или не. За среќа, за...

Народната банка ќе започне активности за поддршка на „зелените финансии“

0
Предвидовме започнување активности со кои ќе им се овозможи поддршка на „зелените финансии“ во рамките на остварувањето...