таг: предвидените

Сите тестирани средношколци од „Зеф Љуш Марку“ негативни на Ковид

0
Шеесет и осум ученици од предвидените 69 ученици од средното училише „Зеф Љуш Марку“ во Скопје се негативни на Ковид-19, покажаа резултатите од...