таг: прашува

ВИДЕО / Шпанската јавност прашува дали Реал Мадрид е фаворизиран кај...

0
Шпанската јавност вторпат во само четири дена критикува и прашува дали Реал Мадрид е фаворизиран кај судиите. Откако претседателот на Атлетико, Мигел Анхел...

Виц на денот: Папучар

0
Малиот Трпе го прашува татко му:– Тато, знаеш што е папучар?– Не!– Па, изгаси ја правосмукалката да ти кажам!

Виц на денот: Час по физика

0
Наставникот по физика прашува:– Кој ке повтори за електрична енергија?Повекето ученици кренале рака, но најмногу Цветко. Наставникот го станал Цветко. Цветко:– Електричната енергија...

Виц на денот: Рецепти

0
Влегува Цветко во аптека и прашува:– Еурокрем имате ли?– Не.– А мартадела?– Не.– Сигурно и конзерви сардина немате?!– Нема! Ова е аптека и...

Виц на денот: Апетит

0
Докторка прашува пациентка при преглед:– А со апетитот како сте?– Некогаш имам, некогаш немам.– А кога немате?– Откако ќе се најадам. ...

Виц на денот: Професија

0
Учителката ги прашува децата што би сакале да бидат кога ќе пораснат:– Трпе ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?– Јас...

Виц на денот: Кујна

0
Цветко го прашува Трпе:– Трпе готвиш ли ти дома?– Не, Трпана ми забрани да влезам во кујна.– Од кога?– Од кога ми...

Виц на денот: Шекспир

0
Наставничката го прашува Трпе: – Што знаеш за Шекспир? – Истото што и тој го знае за мене....

Виц на денот: Месеци

0
Учителот прашува: – Трпе, ајде наброи ги месеците во една година. – Јануари, февруари, карантин, декември. –...

Виц на денот: Ручек

0
Трпе ја прашува Трпана:– Жено, што имаме за ручек денес?– Тавче гравче.– Пак! Не можам секој ден да јадам грав!– Е да...