таг: прашуваат

Дали знаете зошто Австралија се натпреварува на Евровизија?

0
реклама Многумина се прашуваат зошто Австралија учествува на Европскиот натпревар за песна. Географски тоа...

За што служи оној мал, навидум „бескорисен“ џеб на фармерките?

0
Многумина повремено се прашуваат – која била првичната цел на малиот, минијатурен џеб над обичниот џеб на фармерките кај колкот, каде што и...

Научниците открија чувство кое покажува дека сте прележале корона без да...

0
Многумина се прашуваат дали ја прележале короната. Луѓето околу нив се разболуваат, и нив не им е ништо, биле малку болни пред два...