таг: практикуваат

Борел: Новинарите мора да бидат заштитени во секое време и насекаде

0
Новинарите и медиумските работници секојдневно храбро ја практикуваат својата слобода на изразување, често под голем личен ризик, при што независното новинарство засновано на...

Психологијата зад повторното навраќање на исти филмови и серии

0
реклама Многумина практикуваат, наместо гледање нови филмови и серии, читање нови книги итн., повторно...