таг: Правиме

ВИДЕО: Забавата, конфорот, теориите на заговор контра здравјето и солидарноста

0
Правиме истражувања и анкети откако почна пандемијата, во контекст на промената на вредностите, сфаќањата и ако се доживува пандемијата. Има морални двојби...