таг: правен

Интервју со Сенада Сали: Потенцијалот и моќта на жената Ромка се...

0
Сенада Сали, правен менаџер на Европскиот центар за права на Ромите, уште од млада возраст успеа да изгради меѓународна кариера, борејќи се...