таг: Поштенското

Рекорден број испратени писма до Дедо Мраз, одговорени сите над 30.000

0
Поштенското сандаче во германското село Свети Никола, каде децата ширум светот повеќе од 50 години испраќаат писма до Дедо Мраз, односно Божиќниот дедо...