таг: поштенскиот

Растот на е-трговијата во кризата го раздвижи пакетскиот сообраќај на поштите

0
Интересот за поштенскиот сектор е голем, односно влезот на поштенскиот пазар се уште го држи нагорниот тренд што го потврдува...