таг: Пошта

Од март повторно ќе се плаќаат сметки на поштенските шалтери, Пошта...

0
Генералните директори на Пошта на Северна Македонија и на Халкбанка, Јани Макрадули и Билал Суџубаши вчера потпишаа договор за соработка....