таг: Почитувањето

Лекарска комора: Лекарите се исцрпени од зголемениот интензитет на работа, ФЗО...

0
Почитувањето на позитивните правни прописи во областа на здравството е столб на функционирањето на здравствениот систем во државата што креира оптимални услови за...

Столтенберг: Промена на границите на Балканот би ја загрозиле стабилноста во...

0
Почитувањето на меѓународно признаените граници и дијалогот меѓу земјите од регионот се најдобриот начин да се има стабилност на Западен Балкан, категоричен беше...