таг: почитувале

Стари обичаи кои привлекуваат пари – никогаш не позајмувајте пари...

0
Нашите предци почитувале одредени обичаи, а кога се во прашање парите – верувале дека тие носат финансиска стабилност и привлекуваат просперитет. Односот...