таг: почитуваат

„Војна за сино небо“: Доколку не се преземат мерки, бројот на...

0
Кинеските градови не ги почитуваат националните стандарди против загадениот воздух – доколку не се преземат мерки побрзо, бројот на смртни случаи од загадениот...