таг: Поумерени

Во последниот квартал од 2020 поумерени негативните ефекти од ковид-кризата и...

0
Поумерени негативни ефекти од здравствената криза врз економската активност и поповолни движења во домашната економија се забележани во последниот квартал од 2020 година,...