таг: потфрли

Прехранбената индустрија незадоволна од искористувањето на четвртиот сет владини мерки

0
Владата потфрли со мерката за купување домашни производи во четвртиот сет, велат од прехранбената индустрија. Добар дел од граѓаните парите од државата наменети...