таг: потфрлија“

„Амнести интернешнeл“: Фармацевтските компании трагично потфрлија, сиромашните земји не ги добија...

0
Фармацевтските компании „трагично потфрлија“ во одговорот на предизвикот од глобалната здравствена криза предизвикана од ковид-19 и покрај итните повици да се обезбеди еднаква...