таг: поттикне

Италија: Туристите од ЕУ треба да се ослободат од задолжителен карантин

0
Италија сака да го поттикне туризмот и да им овозможи на луѓето да патуваат низ земјата без задолжителен карантин веќе од овој месец,...

Италија го поттикнува туризмот: Ќе се патува низ земјата без задолжителен...

0
Италија сака да го поттикне туризмот и да им овозможи на луѓето да патуваат низ земјата без задолжителен карантин веќе од овој месец,...