таг: потрудил

Можете ли да го најдете ѕвоното на илустрацијата? Проверете дали имате...

0
Авторот се потрудил да ви го отежни процесот на наоѓање Унгарскиот уметник Џерџели Дудас од време на време објавува загатки и криенки...