таг: потрошиле

Криза во Германија: Продажбата на вино падна за десет отсто

0
реклама Германските потрошувачи потрошиле значително помалку пари за купување вино минатата година, бидејќи трошоците за...

Потрошувачката на оружје во пандемијата соборила рекорди

0
Земјите низ светот потрошиле на оружје во 2021 година повеќе од два билиони долари, за првпат откако СИПРИ почна да ги...