таг: потоплото

Мириси и сапуни кои ги одбиваат комарците

0
реклама Со потоплото време доаѓаат и комарците од кои е доста тешко да се ослободите....

Придобивки од јадењето јагоди

0
Со потоплото време, доаѓа и поразновиден избор на свежо овошје кое може да биде многу корисно за човековото здравје. Меѓу изборот се и...