таг: потенцира

КОЛУМНА на Даниела Антоновска: Феминизација на сиромаштијата

0
Феминизација на сиромаштијата потенцира дека жените се посиромашни од мажите заради патријархалниот систем, кој наметнува традиционални родови улоги, економска немоќ и недоволен пристап...