таг: потенцирам

д-р Зенделовска: Ќе ни треба долго време да создадеме колективен имунитет,...

0
Сакам да потенцирам, бидејќи ќе ни треба подолго време за да создадеме колективен имунитет, единствено што ни останува е да работиме на...