таг: потврдивме

Фон дер Лајен: Следниот месец ЕК ќе предложи идеи за функционирање...

0
На декемвриското заседание на Европскиот совет ја потврдивме нашата колективна посветеност на иднина во која сите шест партнери од Западниот Балкан ќе бидат...