таг: потврдена

Голема кашлица потврдена кај шестмесечно бебе од Скопје на Детската клиника...

0
Голема кашлица, пертусис, е потврдена кај шестмесечно бебе од Скопје на Детската клиника „Козле“, потрвди за МИА Мирјана Поповска, специјалист педијатар во „Козле“....

Откриен е најраниот симптом на корона што може да ви го...

0
Ковид-19 е заразна болест што е потврдена кај повеќе од 30 милиони луѓе ширум светот. Иако многумина од нас ги имаат запаметено првите...

Британската мутација на коронавирусот потврдена во повеќе од една четвртина од...

0
Британската мутација на коронавирусот е потврдена во повеќе од една четвртина тестови во Данска, соопшти денеска данскиот институт за здравство ССИ. Мутацијата...