fbpx

таг: Постојаните

Хуманитарен коридор во Мариупол

0
Постојаните руски напади во Украина ги интензивираа напорите за отворање на хуманитарен конвој, кој ќе им помогне на луѓето кои имаат...

Жените потврдија: Партнерите ни предизвикуваат поголем стрес отколку децата!

0
Постојаните притисоци создадени од самиот факт дека сте родител можат да остават трага на човекот. Но, една нова студија открива дека жените...