таг: постоечките

Ова e дефинитивно најбезбедниот град во светот

0
Покрај веќе постоечките критериуми: дигитална, здравствена, инфраструктурна и лична безбедност, од оваа година за евалуација на најбезбедните градови во светот се воведе и...

СЗО: Не е потврдено дека вакцините не се ефикасни против новиот...

0
Не е потврдено дека постоечките вакцини не се ефикасни против новиот вид на Ковид-19, што беше откриен во Велика Британија. Светска здравствена организација...