таг: постоечка

Грчките епидемиолози загрижени за „Атинската“ мутација на коронавирусот

0
Варијанта на веќе постоечка мутација, што се појавила во центарот на Атина, претежно кај мигранти, предизвикува загриженост кај грчките епидемиолози, пишуваат медиумите во...