таг: постигнал

ММФ постигнал договор со Украина за пакет помош од 15,6 милијарди...

0
Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) соопшти дека постигнал договор со Украина за пакет помош...

Гугл договори плаќање на содржини од 300 медиуми во ЕУ

0
„Гугл“ соопшти дека постигнал договор со повеќе од 300 медиуми во шест земји од ЕУ за плаќање на нивната содржина, најавувајќи понуди за...