таг: постапокалиптични

Како филмот „Зараза“ од 2011 стана нашата пандемиска реалност?

0
Кога станува збор за пост-апокалиптични филмови, особено оние во кои фокусот е на големи инфекции, пандемии и болести кои можеби низ годините...