таг: поставени

Германија ги спречува шумските пожари преку сензори со вештачка интелигенција

0
Околу 400 сензори за рано детектирање на шумски пожари се поставени во германскиот...

Во Белград дојави за поставени над 50 бомби на 12 локации

0
Белградската полиција соопшти дека добила дојави за поставени бомби на повеќе локации во градот, додека медиумите пишуваат дека 50 бомби...

Референдуми во украински градови за анексија кон Русија

0
Властите на четири украински територии, поставени од Русија и контролирани од Москва, почнаа да одржуваат таканаречени референдуми за приклучување кон Русија....

Ружиќ: Дојавите за бомби во сите 23 средни училишта во Белград...

0
По дојавите за поставени бомби во 23 средни училишта и гимназии во Белград, припадниците на Министерството за внатрешни работи интервенирале, извршиле...