таг: последователен

Норвешка ќе добие нов селектор

0
По третиот последователен неуспех на големите натпреварувања, во Норвешка се наметна прашањето дали селектор треба да биде Кристијан Берге. Берге има договор...

Рекорден број на смртни случаи од ковид во Русија

0
Русија објави 1.252 смртни случаи од Ковид-19, четврти последователен ден со речиси рекордни смртни случаи...