таг: посветеност

Г7: До 2050 година нулта емисија на штетни гасови во патниот...

0
На самитoт во Хирошима, лидерите на Г7 ја потврдија својата посветеност за висока...

Овие јазици се најтешки за учење (ВИДЕО)

0
Со доволен труд и посветеност, може да се научи секој јазик и тоа на добро ниво. Но, не секој јазик се учи...