таг: посветена

ЦИВИЛ ги осудува руската агресија и ракетниот терор против Украина и...

0
Како организација посветена на човековите права и слободи, ЦИВИЛ јасно, недвосмислено и најостро го осудува чинот на агресија и ракетниот ракетен терор кој...

Известувачот Ќучук: Ќе нема подобра понуда, одговорноста ќе падне врз ВМРО

0
Пред почетокот на пленарната седница посветена на потребата на отворањето на Уставот, европратеникот Илхан Ќучук, кој воедно е и известувач за...

Одбележување на Епопејата на ОВК

0
На свечената седница на Собранието на Косово, посветена на семејството Јашари и епопејата на ОВК, косовската претседателка Вјоса Османи рече дека...

Состанок на Советот за безбедност на ОН за хуманитарната ситуација во...

0
Советот за безбедност на ОН денеска ќе одржи седница посветена на хуманитарната ситуација во Украина....

Твининг-проект: Народната банка постојано ги следи стандардите и практиките на Европската...

0
Народната банка е постојано посветена на усогласувањето на домашната регулатива и на практиките во своето работење со законодавството и рамката на Европската Унија...