таг: посакам

ВЕЛИГДЕНСКИ РЕЦЕПТИ со шеф Бранко Попоски

0
„Ќе ви посакам топол дом, среќни лица и срца исполнети со многу љубов. Нека ве води љубовта, таа е тајната состојка која...