таг: ПортоПренс

Хаити: Аеродромот во Порт-о-Пренс повторно отворен по повеќемесечно насилство од бандите

0
Главниот меѓународен аеродром на Хаити во Порт-о-Пренс денеска е  повторно отворен откако пред три месеци насилството на бандите ги принуди властите да го...