таг: портокалова

Јадете луто, кремата ставете ја во фрижидерот – неколку несекојдневни совети...

0
Maкедонија е во портокалова фаза, откако под влијание на топла воздушна маса од југ владеат натпросечни температури за овој период од годината. Наместо...