таг: пораката

Мир за Украина: Повик за глобален мир и единство

0
ЏАБИР ДЕРАЛА Длабоко ме трогна пораката на украинскиот претседател до светот. Човек не може да остане рамнодушен на глетката на лидерот...

Пред десет години Парис Хилтон предизвика гнев кај јавноста, а дури...

0
Пред десет години пораката од нејзината маица „Престанете да бидете сиромашни“ го обиколи светот и предизвика вистински гнев кај јавноста… ...