таг: популарни

Овие намирници треба да ги избегнувате кога сте болни

0
Овие популарни намирници ќе направат повеќе штета отколку корист за време на сезоната на болести. Во текот на зимската сезона, може да...

Дали бремените жени треба да пијат енергетски пијалаци ?

0
Енергетските пијалаци се популарни затоа што, како што се верува – ја зајакнуваат концентрацијата. Сепак, бремените жени и доилките не треба да ги...

Глобален пад погоди популарни веб-страници

0
Голем број на популарни веб-страници беа недостапни денеска поради глобалниот пад на интернет-услугите, јави Би-Би-Си. Корисниците кои се обидоа да пристапат до...

Глобален пад погоди популарни веб-страници

0
Голем број на популарни веб-страници беа недостапни денеска поради глобалниот пад на интернет-услугите, јави Би-Би-Си. Корисниците кои се обидоа да пристапат до...

Глобален пад погоди популарни веб-страници

0
Голем број на популарни веб-страници беа недостапни денеска поради глобалниот пад на интернет-услугите, јави Би-Би-Си. Корисниците кои се обидоа да пристапат до...

Гoлема промена на Твитер: Компанијата одлучи да ја избрише оваа опција

0
Твитер воведе популарни „приказни“ по примерот на Фејсбук и Инстаграм и ги нарече Fleets. Но, сега се збогува со нив, Твотер донесе...