таг: помогна

СБУ му помогна на чешкото контраразузнавање да ја разоткрие проруската мрежа...

0
Службата за безбедност на Украина (СБУ) му помогна на чешкото контраразузнавање да ја разоткрие проруската мрежа на влијание врз европратениците во Прага, изјавија...

Д-р Кунгуловски: Верувам дека доколку ги побараме ќе ги најдеме вистинските...

0
Србија доволно ни помогна со вакцините, но сега е вистински момент Македонија сама да се избори и да не зависи од други држави,...