таг: поминат

Вјоса Османи бара Србија да го почитува договорот

0
Косовската претседателка Вјоса Османи изјави дека пред да поминат 24 часа од договорот за Анексот за спроведување на Договорот за нормализација меѓу Косово...

За пет месеци уништени 70 тони храна

0
Производи со поминат рок, артикли на чии декларации не пишува од каде потекнува и што содржи производот се само дел од недостатоците на...