таг: полнa

Охридската болница повторно полна со ковид пациенти

0
Болницата во Охрид полнa со ковид пациенти. Значително зголемен е бројот и на амбулантни прегледи. Моментално 43 пациенти со корона се хоспитализирани, поголемиот...