таг: полициите

Пресечена Виетнамска криминална мрежа, мигранти плаќале по 18.000 евра за превоз...

0
Виетнамска криминална мрежа е пресечена со акција на полициите на Франција и Англија, со поддршка на Европол. Оваа група шверцувала мигранти преку Ла...