таг: Пократкиот

Вообичаена појава за зимскиот период: Еве како да се справите со...

0
Пократкиот ден, намалената светлина и ниските температури се вистинска храна за зимската депресија. Иако кај повеќето луѓе симптомите на зимската депресија се јавуваат...