таг: покачена

Ноќното потење, температурата и слабеењето може да се симптоми на рак

0
Зголемено ноќно потење, покачена телесна температура и губење на тежината кои не се придружени со режим на исхрана, а што е 10 отсто...

Ноќното потење, температурата и слабеењето се симптоми на рак

0
Зголемено ноќно потење, покачена телесна температура и губење на тежината кои не се придружени со режим на исхрана, а што е 10 отсто...